Nasze uszka z mięsem to smakowity farsz przyrządzony ze starannie dobranego mięsa wieprzowego, smakowicie doprawionego i ugotowanego na miękko. Z drugiej strony to delikatne ciasto, idealnie i sprawnie zawinięte tak, by nic ze środka nie wydostawało się na zewnątrz, a uszka były malutkie i kształtne.
Zawartość woreczka wsypać do 3 l.wrzącej osolonej wody, po wypłynięciu gotować 3-4 minut na wolnym
ogniu. Ostrożnie przemieszać. Produkt przeznaczony do gotowania w stanie zamrożonym.
Produkt głęboko mrożony. Przechowywać w temp. nie wyższej niż -18°C. Okres przechowywania przez konsumenta finalnego nie dłużej niż 1 miesiąc w temp. -12°C Po rozmrożeniu produkt nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu. Data minimalnej trwałości jest równocześnie numerem partii produkcyjnej.